Μητσοτάκης: Έχασε την ψυχραιμία του μετά τις αποδοκιμασίες – Τα έβαλε με τον Κουτσούμπα

Πρωτοφανής αντίδραση Μητσοτάκη μετά τις αποδοκιμασίες πολιτών που αποχαιρέτησαν τον Θεοδωράκη – Ζήτησε εξηγήσεις από τον Κουτσούμπα έξω από τη Μητρόπολη

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στη Μητρόπολη Αθηνών από πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη. Μάλιστα ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον Δημήτρη Κουτσούμπα καθώς θεώρησε ότι οι διαμαρτυρίες υποκινήθηκαν από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ!

Δείτε: Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη- Ακούστηκε ξανά το «Ο Λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» (βίντεο)

Συγκεκριμένα, όταν οι πολιτικοί αρχηγοί βγήκαν έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για να χειροκροτήσουν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχτηκε εκ νέου αποδοκιμασίες από πολίτες, σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον Δημήτρη Κουτσούμπα λέγοντας: «Έφερες όλους αυτούς να με βρίζουν;».

Τα λόγια αλλά και το ύφος του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν την έκπληξη του Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απάντησε: «Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ φταίω που σε βρίζει ο κόσμος;».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δέχτηκε συνθήματα διαμαρτυρίας και κατά την είσοδό του στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μητσοτάκης: Έχασε την ψυχραιμία του μετά τις αποδοκιμασίες – Τα έβαλε με τον Κουτσούμπα”

  1. Ένα τραγούδι ειν η ζωή μας

    Η ομιλία του Κουτσουμπα μετετρεψε την κηδεία σε γιορτή σε θρίαμβο έγινε σαν την κηδεία του Παλαμά στη κατοχή για αυτό ο Μητσοτάκης φοβηθηκε

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί